Pasa La Voz

Over dit project

Pasa La Voz is een stichting in Cusco die jongeren leert om hun talenten te ontwikkelen en daarnaast andere sociale organisaties ondersteunt die werken met kansarme jongeren. Che Amigo is voor 2015 – 2016 een samenwerking met hen aangegaan.

Eind 2015 hebben Christien Oudshoorn en onze Boliviaans trainer Aida Sanchez in samenwerking met stichting Libre  een training gegeven voor 14 directeuren en voorzitters van organisaties waar PLV mee samenwerkt. De training was met name gericht op het ontwikkelen van coachingsvaardigheden. Veel leiders lopen er tegen aan dat hun medewerkers het lastig vinden om zelfstandig dingen op te pakken en problemen op te lossen. Met de vaardigheden die ze in de training hebben op gedaan zijn zij beter in staat om te delegeren en anderen te motiveren en coachen.
Daarnaast hebben we de trainers van PLV twee keer een intensieve, week-lange training gegeven over ons programma ‘Leiderschap in je Community’. Zij integreren deze workshops over leiderschap en projectmanagement nu in hun eigen trainingen met jongeren. Daarnaast hebben we ze ook meerdere workshops gegeven over het faciliteren van groepen en andere trainersvaardigheden.

Website

Facebook

Categorie
Peru