W.H.Y. Bolivia

Over dit project

Over W.H.Y. Bolivia

Waar W.H.Y. Bolivia zich voor de volgende twee fundamentele doelstellingen:

  • het transformeren van bestaande discriminatie-, segregatie-, racisme- en systematische uitsluitingsprocessen in de samenleving.
  • het transformeren van onthechtingsprocessen van de natuur en ontmenselijking van de samenleving. De gedachte achter dit alles is het vinden van wat het is dat ons beweegt om op te treden, zowel in ons persoonlijke als ons institutionele leven.

W.H.Y. Bolivia bestaat uit een groep van onafhankelijke trainers met ruim vijf jaar ervaring in het geven van ervaringsgerichte trainingsprogramma’s. De afgelopen jaren hebben zij samengewerkt met Stichting Che Amigo en tevens bijgedragen aan het ontwerp van het de leiderschapstraining ‘Leadership in my Community’.

Activiteiten

W.H.Y. Bolivia ontwerpt en vergemakkelijkt processen op het gebied van training en verandermanagement gericht op jongeren, begeleiders, leerkrachten, opvoeders en het algemene publiek. Veel gebruikte thema’s zijn: persoonlijk leiderschap, geweldloze communicatie, integratie en sociale vaardigheden, conflict transformatie, intercultureel vrijwilligerswerk, jongeren begeleiding, etc.

Training

W.H.Y. Bolivia heeft 30 pedagogen in dienst en werken met jongeren in inheemse gebieden. De trainers van W.H.Y. gaan deze pedagogen het komende jaar op het gebied van het de  leiderschapstraining opleiden, zodat zij binnen 2 jaar het programma zelfstandig in de verschillende gebieden kunnen aanbieden.

Team WHY

Locatie

La Paz, Bolivia

Categorie
Bolivia