Che Amigo presents: PLAYGROUND EVENT – WE SEE, ACT & GO BEYOND!

Che Amigo presents: PLAYGROUND EVENT – WE SEE, ACT & GO BEYOND!

26 november 2015 14:00 – 20:00 Amsterdam

BEN JIJ…
sociaal ondernemer? Al begonnen met een project? Wil jij de wereld een beetje anders maken met jouw initiatief? Ben jij op zoek naar net dat ene duwtje in de rug van gelijkgestemden, waardoor jouw droom concrete vormen krijgt?

WIJ ERVAREN…
dat er veel mensen zijn die iets creëren vanuit passie en/of urgentie tot verandering. Ze zijn begonnen met een project maar uiteindelijk kan niemand dit alleen realiseren. Wij geloven dat je leert door te durven, te doen en te reflecteren op je ervaring. Samen op deze positieve, inspirerende playground gaan we vooruit.

SEE AND ACT. COME PLAY.

Het event richt zich op:

  • Inspireren en geïnspireerd raken
  • Elkaar ondersteunen bij het uitdenken van sociale initiatieven
  • Het komen tot concrete, uitvoerbare plannen
  • Delen van jouw idee in een nieuw netwerk
  • Verbinden met gelijkgestemden

Wat wij willen realiseren is een dag waarop jij je project aan anderen kunt presenteren, waar workshops gehouden worden en je onder het genot van een hapje en een drankje nieuwe contacten legt.

MEEDOEN?
We maken samen een succes van dit event. We waarderen je aanwezigheid als bezoeker. Daarnaast kun je ook met ons je passie delen als spreker, workshopbegeleider, kok, shaker, DJ en meer. Wie weet word jij dan een keynote spreker, organiseer je een bijzondere workshop, deel je je kookkunsten of draai je platen op de vibe van de dag.
PLAYGROUND SESSIES
Verder willen we graag een vervolg geven aan deze dag door playground sessie groepjes samen te stellen. Deze groepjes van 5-9 sociaal ondernemers komen 1x per maand bij elkaar. Hier worden acties voor de maand gedefinieerd en per groep wordt hierop gereflecteerd. Zo maak je jouw project beter, concreter en succesvol!

PRAKTISCH
Wanneer: Donderdag 26 november van 14.00 tot 20.00 uur
Waar:    Knowmads, Ferdinand Huyckstraat 64,  Amsterdam
Kosten:  35 euro inclusief drank en hapjes
PARTNERS

De Connectors: www.deconnectors.com
Ubuntu talent academy: www.ubuntuacademy.com
Seats2Meet: www.seats2meet.com
Knowmads: www.knowmads.nl

No Comments

Post A Comment