Van Deelnemer naar Projectleider

Van Deelnemer naar Projectleider

In 2010 deed Aida Sanchez uit Bolivia mee met ons ‘Train the trainer’ programma in Coroico. Met 10 andere trainers heeft ze daar geleerd om op een interactieve manier training te geven. Zij viel meteen op door haar open en leergierige houding.

Na het programma in Coroico heeft ze honderden jongeren in verschillende delen van Bolivia getraind en een belangrijke rol gehad in ons programma ‘Leiderschap in je Community’, waarbij ze jongeren in verschillende delen van Argentinië heeft geleerd om projecten op te zetten. Zo werken we dus sinds 2010 al intensief samen.

Begin dit jaar is Aida samen met Christien naar Peru gegaan om daar nu zelf nieuwe trainers op te leiden. Dankzij de financiële steun van Rabobank Share4More heeft zij in 2016 in 6 verschillende organisaties trainers kunnen opleiden om het werk te kunnen doen dat zij de afgelopen jaren zo succesvol heeft gedaan in Bolivia en Argentinië. De cirkel is hiermee rond. Aida is een mooi voorbeeld van hoe wij proberen op een duurzame manier te werken aan zelredzaamheid van onze partners.

img_7937 img_7951

No Comments

Post A Comment